Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

afisa kazantzidh

Την Κυριακή το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο

Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9 το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας (Μάνου Κατράκη & Κυράς της Ρω) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με είσοδο δωρεάν για το κοινό (με επίδειξη αριθμημένης πρόσκλησης).

Με πολυετή και σημαντική παρουσία στο ελληνικό δισκογραφικό τοπίο, ο Στέλιος Καζαντζίδης ταυτίστηκε με το κοινωνικό λαϊκό τραγούδι κι έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής από το κοινό καθόλη τη διάρκεια της πορείας του, αφού μέσα από τα τραγούδια του κατάφερε να εκφράσει τον πόνο, τις λύπες, τους φόβους αλλά και τις ελπίδες κάθε λαϊκού ανθρώπου από τη δεκαετία του ‘50 ως τις μέρες μας κατακτώντας έτσι τις καρδιές ενός ολόκληρου λαού.

Σε αυτό το αφιέρωμα της 20ης Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο θα τραγουδήσουν: η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδου
Μαζί τους οι μουσικοί: Διεύθυνση Ορχήστρας – Πιάνο: Νίκος Στρατηγός, Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης, Γιώργος Σούκουλης, Ακκορντεόν: Τάσος Αθανασιάς, Τύμπανα: Γρήγορης Συντρίδης, Κρούστα: Πέτρος Πελέλης, Κιθάρα: Μιχάλης Ατσάλης, Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Μητρόπουλος

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν κι επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη αριθμημένης πρόσκλησης, (μέχρι 4 προσκλήσεις ανά άτομο) στα ακόλουθα σημεία:
- Δημαρχείο Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10 | καθημερινά 08:00-21:00
- Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχάκη 8 | ΔΕΥ-ΠΑΡ 08.00-14.00
- Κατράκειο Θέατρο, Μάνου Κατράκη & Κυράς της Ρω | καθημερινά έως το Σάββατο 19-9-2020

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για την αποφυγή συνωστισμού σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα της συναυλίας ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. Παρακαλούμε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας εγκαίρως, λόγω περιορισμού θέσεων.
Την ημέρα της συναυλίας παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στο θέατρο αν δεν έχετε ήδη πρόσκληση.
Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 το απόγευμα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο του θεάτρου, καθώς και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

eep logo