"Di Natura" στην Gallery Art Prisma

limnh painting small

Ομαδική έκθεση με μαγικά τοπία μεγάλων διαστάσεων

Η Gallery Art Prisma παρουσιάζει την ομαδική έκθεση "Di Natura", όπου συμμετέχουν οι εικαστικοί Κάτια Βαρβάκη, Ειρήνη Κανά, Πέτρος Καραβέβας, Γιάννης Κόττης και Μαρία Κτιστοπούλου.

Η έννοια της φύσης καθορίζει την ομαδική έκθεση, όπου οι καλλιτέχνες , αποκαλύπτουν την δική τους αντίληψη του φυσικού περιβάλλοντος, εισχωρώντας σ αυτό και ερμηνεύοντας το με ποίηση, ρεαλισμό, λυρισμό η υπερβατική ονειρική προσέγγιση. Μέσα από την φύση, οδηγούνται σε προσωπικά εικαστικά μονοπάτια. Η γη με τις εποχές της, γίνεται έναυσμα δημιουργίας και έκφρασης.
Μαγικά τοπία μεγάλων διαστάσεων, όπου ο κάθε ζωγράφος, επιλέγει την προσωπική του στιγμή και καταγράφει τις μνήμες του όπως τις έζησε μέσα στη δική του φύση, στο δικό του σύμπαν .
Η ομαδική έκθεση DI NATURA, στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι ένα ταξίδι αισιοδοξίας, και χαράς όπου η άνοιξη των χρωμάτων αντιμάχεται την βαρβαρότητα της ζωής.
Η αρχαία ιατρική παράδοση και ειδικότερα ο Ιπποκράτης εστίαζε στην σημασία, του να βρίσκεται ο άνθρωπος σε αρμονία με την φύση, άλλωστε το υγιές φυσικό περιβάλλον ευνοεί την ανάπτυξη των βασικών αξιών της ζωής.
Η Φύση, κατείχε ανέκαθεν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της Τέχνης και ενέπνευσε χιλιάδες εικ αστικούς καλλιτέχνες στην δημιουργία των σημαντικότερων διαχρονικών έργων .

Επιμέλεια Έκθεσης : ΝΑΤΑΣΑ ΘΩΜΑΚΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ : 11 ΜΑΙΟΥ - 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
EΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ 12.00 ΕΩΣ 20.00
Ώρες Λειτουργίας : ΤΡ/ΠΕΜ/ΠΑΡ : 10.30--15-00 &18.00-20-00 - ΤΕΤ/ΣΑΒ : 10.30--15.00

Gallery ArtPrisma
Κουντουριώτου 187, Πειραιάς 18535
Τ +30-2104296790

eep logo