Μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο

ekdilosi vempo

Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Μία ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Το αμπαζούρ το θαλασσί» και είναι μία μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο στο πλαίσιο του εορτασμού για την απελευθέρωση της Αθήνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συμμετέχουν: Η Μαρίτα Παπαρίζου στην ερμηνεία, στο πιάνο ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και στην αφήγηση ο Γιώργος Αχλαδιώτης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώνουμε μία συμβολική αλλά ταυτόχρονα και σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη σε μία εμβληματική φυσιογνωμία του που κυριάρχησε στο χώρο της μουσικής από το Μεσοπόλεμο έως τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια και τη δεκαετία του ’50. Η Βέμπο χαρακτηρίστηκε «Τραγουδίστρια της Νίκης» λόγω των τραγουδιών που ερμήνευε κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσια του εορτασμού τςη απελευθέρωσης της Αθήνας. Θέλω, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο αλλά, ταυτόχρονα, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα“.

ekdilosi vempo afisa

eep logo