Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αποθέωση» στη συναυλία του στη Μαλακάσα

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανέβηκε στη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, μετά από 8 χρόνια και προκάλεσε «πανικό» στο ελληνικό κοινό. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Rockwave Festival για να τον απολαύσει.

 Ο «πρίγκιπας της ποπ» γιόρτασε τα 25 χρόνια του στη μουσική σκηνή με μία εντυπωσιακή συναυλία, διάρκειας 90 λεπτών, όπου έκανε ψυχανάλυση, είπε ατάκες με το γνωστό βρετανικό φλεγματικό χιούμορ, όπως με το αμάνικο γιλέκο κεντημένο με πετράδια όπου σχολίασε: «Κανείς δεν ήθελε να ακουμπήσει τον π@@@νο μου. Αλλά ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι, αλλά αυτό θα το πουλήσουμε αύριο στο E-bay» και προκάλεσε αντιδράσεις όχι απο τους παρευρισκόμενους αλλά από τους θεατές… στο διαδύκτιο.

Μέσα στην ομολογουμένως εξαιρετική εμφάνιση του είπε πολλά κάνοντας την αυτοκριτική του ενώ έστειλε μήνυμα ζωής προς πάσα κατεύθυνση για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και τον λόγο που βγήκε καθαρός από αυτή την περιπέτεια.

Μάλιστα ο Ρόμπι Γουίλιαμς κατέβηκε από την σκηνή και συνομίλησε με θεατές αγκαλιάζοντας τους ακομπλεξάριστα, πιάνοντας κουβέντα ενώ ανέφερε τα ονόματά τους στα ελληνικά. Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος καθώς με μια βαθιά υπόκλιση αποχαιρέτησε τους μουσικούς και χορευτές , παρέμεινε στην σκηνή και τραγούδησε α καπέλα το «Me and My Monkey», με το οποίο καληνύχτισε του Έλληνες θεατές ενώ δεν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ!

(koutipandoras.gr)

eep logo