Ελληνικές ταινίες στην πλατεία Κανάρη

lola karezi

Δύο ελληνικές ταινίας της Finos Film: «Λόλα» και «Το δόλωμα», προβλήθηκαν στην πλατεία Κανάρη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016» και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.).

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Γιάννης Μελάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σταύρος Βοϊδονικόλας κ.α.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, μετά την προβολή των ταινιών, τόνισε:

«Σήμερα επιλέξαμε να έχουμε μια διπλή προβολή ελληνικών ταινιών. Έχουμε πάρα πολλές όμορφες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2016. Οι περισσότερες είναι δωρεάν και θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι φέτος είναι πιο στοχευμένες οι εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει. Δεν είναι τόσες πολλές όσες πέρυσι, αλλά νομίζω ότι θα τα πάμε καλά και ας μας τα χαλάει ο καιρός που και που».

eep logo