Πιάνω ΠΑΠΟΥΤΣΙ…. Πάνω στο ΠΙΑΝΟ

1 piano papoutsi

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Μια παράσταση σύγχρονη, διασκεδαστική γεμάτη μουσική και φαντασία για παιδιά ηλικίας 4 έως 104 ετών, θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη.

Η παράσταση «Πιανω ΠΑΠΟΥΤΣΙ...Πάνω στο ΠΙΑΝΟ» βασίζεται στη Σταχτοπούτα του Sergei Prokofiev και σε μια ιδέα του Θωμά Μοσχόπουλου. Με έναν τρόπο αφήγησης και παρουσίασης πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση, μαγεία αλλά και αλήθεια, δίνει μια διαφορετική φρέσκια ματιά πάνω στο μύθο της Σταχτοπούτας, μιας ιστορίας που έχει κρατήσει στον χρόνο.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Γιατί έξι ηθοποιοί κι ένας πιανίστας ανεβαίνουν πάνω σε ένα πιάνο; Και καταρχάς…. χωράνε εκεί πάνω; Ναι! Γιατί το πιάνο μετατρέπεται σε «πατάρι» και έτσι όλα μπορούν να συμβούν. Οι κολοκύθες γίνονται άμαξες, τα ποντίκια γίνονται άλογα, τα παλιά παπούτσια γίνονται γυάλινα γοβάκια… Αλλά και ο χορός γίνεται αφήγηση, η αφήγηση κοντσέρτο, και μια ολόκληρη ιστορία χωράει σε μια νότα!. Κι έτσι, η Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπας μεγαλώνουν ενώ οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά.. Όλα αυτά, συμβαίνουν πάνω στο πατάρι χωρίς μαγικά ραβδιά, παρά μόνο με το σώμα , τη φωνή και την παλλόμενη μουσική ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες του εικοστού αιώνα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου
Ηθοποιοί: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης.
Μουσικός: Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Εριφύλη Στεφανίδου.
Σκηνικά: Ντεβιντ Νεγρύν, Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ, Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κύπρου και Προύσσης
Ώρα έναρξης: 21.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
Π.Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος (τηλ. 2132075388)
Τιμή εισιτηρίων: 6 € (προπώληση), 8€ (παιδιά), 10€(ενήλικες) στο ταμείο.

 

eep logo