Πάμε θερινό σινεμά σε Κερατσίνι- Δραπετσώνα!

1 cine melina

Δροσερή καλοκαιρινή διασκέδαση με χαμηλό εισιτήριο (3 ευρώ) και αξιόλογες ταινίες στους θερινούς δημοτικούς κινηματογράφους "Μελίνα" και "Μάρθα Καραγιάννη" του δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα από 22 έως και 28 Αυγούστου:

Κινηματογράφος «Μελίνα»

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 και ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ 9-11μμ /Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ-ΠΙΝΑΤΣ/Animation 2015/ Διάρκεια: 93' / Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες/ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ/σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο. ΥΠΟΘΕΣΗ:Ο ατζαμής και συνεσταλμένος Τσάρλι Μπράουν ερωτεύεται τη Μικρή Κοκκινομάλλα, το καινούργιο κορίτσι στην τάξη του. Με τη βοήθεια του πιστού σκύλου του Σνούπι προσπαθεί να βρει τρόπο να την πλησιάσει, αλλά αποτυγχάνει σε ό,τι και να δοκιμάσει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 και ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9-11μμ και 11.15μμ-1.15μμ/ΝΙΟΤΗ/(Youth) /Δραμεντί 2015 / Διάρκεια: 118'/ σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο με τους: ΜάικλΚέιν, ΡέιτσελΒάις, Τζέιν Φόντα, Χάρβεϊ Καϊτέλ. ΥΠΟΘΕΣΗ:Ο Φρεντ, μουσικοσυνθέτης και διευθυντής ορχήστρας, και ο Μικ, κινηματογραφικός σκηνοθέτης, είναι δυο ηλικιωμένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων. Κι ενώ ο δεύτερος θέλει να τελειώσει το σενάριο της τελευταίας ταινίας-καλλιτεχνικής διαθήκης του, ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά. Μέχρι που δέχεται μια απρόσμενη, υψηλού κύρους πρόσκληση…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 – ΣΑΒΒΑΤΟ 27 – ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ 9- 11μμ & 11.30-1.30μμ/Η ΔΙΑΣΩΣΗ/ Επιστ. Φαντασίας 2015/ Διάρκεια: 144'/ σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ με τους: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, ΤσιετέλΕτζιοφόρ, ΚρίστενΓουίγκ, Κέιτ Μάρα. ΥΠΟΘΕΣΗ: Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης ΜαρκΓουάτνι τραυματίζεται και εγκαταλείπεται στον πλανήτη θεωρούμενος νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιστρέψει στην εγκαταλειμμένη βάση, όπου πρέπει να επιβιώσει με ελάχιστες προμήθειες και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΕΛΙΝΑ»
Σωκράτους 65, Δραπετσώνα
Blog: cinemelina.wordpress.com
Facebook: Σινέ Μελίνα – Σινέ Μάρθα Καραγιάννη
Τηλέφωνο: 210 4082530


Κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη»

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 και ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/9-11μμ/ ΟΙ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ(Suffragette)/Δραματική 2015/Διάρκεια: 106'/σκηνοθεσία Σάρα Γκάβρον με τους: ΚάρεϊΜάλιγκαν, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ΜέριλΣτριπ, Αν Μαρί Νταφ, ΜπρέντανΓκλίσον.ΥΠΟΘΕΣΗ:Η Μοντ, μια μαχητική πλύστρα από το ΜπέθναλΓκριν του Λονδίνου, ενεργοποιείται σταδιακά στον αγώνα των Σουφραζετών για το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες. Η εμπλοκή της στο ακτιβιστικό κίνημα τη φέρνει αντιμέτωπη με το συντηρητικό κοινωνικό περίγυρο, αλλά κυρίως με τον άντρα της Σόνι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 και ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ 9-11μμ/ANGRYBIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ*/Animation 2016 /Διάρκεια: 97' / Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες/ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΙΛΟΥΣ/ σκηνοθεσία ΚλέιΚαΐτις, ΦέργκαλΡάιλι. ΥΠΟΘΕΣΗ:Όταν ένα απομονωμένο νησί το οποίο κατοικούν χαρούμενα κι ανέμελα πουλιά δέχεται την επίσκεψη ενός πλοίου με γουρούνια, ο οξύθυμος Ρεντ και οι φίλοι του Τσακ και Μπομπ θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τις ύποπτα καλοπροαίρετες διαθέσεις των παράξενων επισκεπτών.
*ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η ταινία προβάλλεται στη θέση της ταινίας «Ο Πιτ και ο Δράκος του (pete’sdragon)» λόγω καθυστέρησης στη διανομή της ταινίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 – ΣΑΒΒΑΤΟ 27 – ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/ 9- 11μμ & 11-1μμ/ DEADPOOL) /περιπέτεια – κωμωδία 2016 / Διάρκεια: 108'/ σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ με τους: ΡάιανΡέινολντς, Τζίνα Καράνο, Μορένα Μπακάριν, ΕντΣκρέιν. ΥΠΟΘΕΣΗ:O πιο αστείος, αθυρόστομος και σέξι υπερήρωας στην ταινία που του αξίζει! Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποίος όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, τη Βανέσα. Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Παρόλο που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alteregoDeadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»
Βύρωνος 69 & Χηλής, Χαραυγή – Κερατσίνι
Blog:cinemarthakaragianni.wordpress.com
facebook: Σινέ Μελίνα – Σινέ Μάρθα Καραγιάννη
τηλέφωνο: 210 4317270

eep logo