«Τhe Entertainer» του John Osborne, με τον Kenneth Branagh

1 Kenneth Branagh

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο

H Παράσταση «Τhe Entertainer» θα προβληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 σε ζωντανή μετάδοση από το Θέατρο GARRICK του Λονδίνου.

Ο Όμιλος ANTENNA, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη παράδοση των απευθείας μεταδόσεων θεατρικών παραστάσεων από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα, παρουσιάζει την εξαιρετική παράσταση “The Entertainer” του John Osborne με τον διάσημο ηθοποιό Kenneth Branagh στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η παράσταση θα μεταδοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους στην Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 21:15.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh γνωρίζει μία ακόμη επιτυχία ανεβάζοντας στο θέατρο Garrick, στο West End του Λονδίνου, το πασίγνωστο έργο του John Osborne, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Το αριστουργηματικό “The entertainer” μας μεταφέρει στην μεταπολεμική Βρετανία και αναδεικνύει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των προβολέων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή.

Ο Rob Ashford ανανέωσε την συνεργασία του με τον Kenneth Branagh σκηνοθετώντας τον στον απαιτητικό ρόλο του ArchieRice και καταφέρνοντας να του αποσπάσει μια συγκλονιστική ερμηνεία. Δίπλα του ο Gawn Grainger υποδύεται μοναδικά τον Billy Rice.
Τον θίασο “Kenneth Branagh Theatre Live” συμπληρώνουν οι Lauren Alexandra, Phil Dunster, Yasmin Harrison,Jonah Hauer-King, Rip Jordan, Crispin Letts, Sophie McShera, Greta Scacchi και Kate Tydman.

Σκηνοθεσία Δορυφορικής Μετάδοσης: Benjamin Caron
Σκηνικά και Κοστούμια:Christopher Oram
Φωτισμός: Neil Austin
Ήχος: Christopfer Shutt
Μουσική: Patrick Doyle
Χορογραφίες: Chris Bailey
Casting: Lucy Bevan

 

eep logo