Διαδημοτικό Φεστιβάλ με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση

diadhmotiko festival

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής έλαβε πιστοποίηση EFFE Label 2017-2018 από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFA)

και φέτος το 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πιστοποίησή του, το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, εντάσσεται σε ένα ευρέως διανεμόμενο Οδηγό Φεστιβάλ (EFFE Festival Guide), γεγονός που θα αυξήσει την προβολή του και θα ανοίξει νέους δρόμους δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα η αξιολόγηση που έλαβε το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής ήταν η εξής: «Ένα πρωτότυπο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, με ισχυρό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, το οποίο διευρύνει το κοινό του θεάτρου σε περιοχές των Αθηνών με διαφορετικό κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο.»

Ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη (α’ περίοδος) και τον Σεπτέμβριο (β’ περίοδος) στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

eep logo