Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2019

dhmarxeio mosxatpu tavrou

• Από το Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια της κατάρτισης του Επιχειρησιακού του προγράμματος 2014-2019, απευθύνει πρόσκληση στους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και τους πολίτες του Δήμου να συμβάλουν στην εκπόνησή του, με τη συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου.

Μέσω του ερωτηματολογίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις απόψεις τους σχετικά με τους  προτεραιότητας του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου και να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής τους και στη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου.
Το ερωτηματολόγιο υπάρχει αναρτημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr, ενώ διατίθεται σε έντυπη μορφή στο ισόγειο του Δημαρχείου (Μοσχάτο, Κοραή 36), στο ισόγειο του π. Δημαρχείου Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου), στο ΚΕΠ Μοσχάτου (Λάμπρου Κατσώνη 69) και στο ΚΕΠ Ταύρου (Πειραιώς). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ερωτηματολογίων ορίζεται η 16 Μαρτίου 2015.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε σχετικά:
“Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για το Δήμο μας, αφού η εκπόνησή του θα καθορίσει την πορεία των έργων, της διοίκησης και της οργάνωσης του Δήμου σε όλα τα επίπεδα μέχρι το 2019. Γι αυτό το λόγο, η συμβολή σε αυτό των τοπικών μας φορέων και των πολιτών μέσω της συμπλήρωσής του είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μέσω αυτού γίνεται πράξη η συμμετοχή των πολιτών στον καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής του Δήμου μας.”