Αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕ Μοσχάτου - ΑΟ Φωστήρα

dm 6520

Συνάντηση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου με εκπρόσωπους των ομάδων για το κυριακάτικο παιχνίδι

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Γραφείο Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου, σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ομάδων, της Α.Ε. Μοσχάτου και του Α.Ο. Φωστήρα εν όψει της διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα ποδοσφαίρου για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, στο γήπεδο του Μοσχάτου, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Στη σύσκεψη, παρουσία του Δημάρχου, παρευρέθηκαν ο Γραμματέας της ΑΕ Μοσχάτου, κ. Σταύρος Κλεισούρας, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΟ Φωστήρα, κ. Εμμανουήλ Στουπάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Μελίστας, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Θανάσης Ντερέκας, κ. Γιώργος Φελλάς, κ. Βασίλης Γρούμπας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Ευάγγελος Κοτζαμπασάκης, και ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. Μανώλης Αντωνάκος.

Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ομάδων τόνισε ότι "είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας το γεγονός ότι δύο ομάδες της πόλης θα δώσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα την Κυριακή στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας αυτός θα είναι μια γιορτή για την πόλη και την ποδοσφαιρική κοινότητα".

Οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Δημάρχου επιβεβαιώνοντας ότι την Κυριακή θα διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων με στόχο να κερδίσει το ποδόσφαιρο και η φίλαθλη κοινότητα του Δήμου μας.

eep logo