Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

ethelontismou hmera

Πολυποίκιλες δράσεις στο κέντρο της Αθήνας από εθελοντές του Ε.Ε.Σ.

Περισσότερα από 150 δέματα, με ανθρωπιστικό υλικό για τις ανάγκες των αστέγων της Αθήνας, διανεμήθηκαν, χθες 5 Δεκεμβρίου 2019, σε κεντρικά σημεία της πόλης και στους γύρω δρόμους στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Οι δράσεις ξεκίνησαν, από νωρίς το πρωί, με παρεμβάσεις στο δρόμο, ενώ παράλληλα σταθερά κλιμάκια εθελοντών διένειμαν ενημερωτικό υλικό για τις εθελοντικές δράσεις του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός βρέθηκε το απόγευμα αρχικά στην πλατεία Κοτζιά, όπου έγινε παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την Πλατεία Συντάγματος, στην οποία και κορυφώθηκαν οι εορταστικές δράσεις, δηλώνοντας ότι: "Σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή! Γιορτάζουν οι Εθελοντές μας! Η κινητήριος δύναμη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που υπηρετεί με σθένος τις 7 Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος".

Στις δράσεις, που διήρκησαν όλη την ημέρα αλλά και τις νυχτερινές ώρες, συμμετείχαν Εθελοντές και των τριών Τομέων του Ε.Ε.Σ., καθώς και επαγγελματίες Νοσηλευτές και Κοινωνικοί Λειτουργοί.
erythros stavros ethelontismos

eep logo