Μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη Μοσχάτου – Ταύρου και για το 2016

dhmotika telh

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων του Μοσχάτου και του Ταύρου, κρατάει σταθερή την ήδη μειωμένη τιμή των Δημοτικών Τελών και για το 2016.
Όλοι οι συντελεστές των Δημοτικών Τελών για σπίτια και επιχειρήσεις παραμένουν αμετάβλητοι, όπως στις ήδη μειωμένες τιμές τους παραμένουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και ο Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.).
Εξακολουθούν να ισχύουν οι ειδικές ελαφρύνσεις που υπάρχουν για τις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων μας (πλήρης απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη για την πρώτη κατοικία στις άπορες οικογένειες, πλήρης απαλλαγή ή μείωση κατά 50% σε οικογένειες με ΑΜΕΑ, τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες).

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Παρά τη συνεχιζόμενη μείωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχοντας όμως πρωταρχικό μας μέλημα τη συνετή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου προς όφελος των πολιτών, συνεχίζουμε και για τη νέα χρονιά χωρίς να προβούμε σε αύξηση των Δημοτικών Τελών. Έτσι τα Δημοτικά Τέλη στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για το 2016 παραμένουν τα ίδια από το 2012. Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζουμε την κοινωνική και οικονομική μας πολιτική, υποστηρίζοντας τους συμπολίτες μας στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας και τους οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους μας, αφού πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η ενδυνάμωση της κοινωνικής μας συνοχής.»

eep logo