Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Helmepa για το 2016

helmepa ethelontiko epimorfotiko prg

Η HELMEPA, πιστοποιημένο από το DNV GL Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο, προσφέρει στους Έλληνες αξιωματικούς και τα στελέχη των Εταιρειών Μελών της το 34ο Ετήσιο Εθελοντικό Επιμορφωτικό της Πρόγραμμα.

Τιμώντας το θεσμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας” ο ΙΜΟ επέλεξε για το 2016 το θέμα: «Ναυτιλία: απαραίτητη για τον κόσμο» φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο το εξαιρετικά πολύτιμο, άγνωστο σε πολλούς, έργο της ναυτιλίας, που διακινεί πάνω από 90% του παγκόσμιου εμπορίου του σύγχρονου κόσμου.
Και ο ανθρώπινος παράγοντας της ναυτιλίας εκπληρώνει αυτό το κρίσιμο έργο με ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον μέσω της άρτιας κατάρτισης του και της συνειδητής εκτέλεσης των καθηκόντων του στο σημερινό περιβάλλον των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων.

Αυτό το έργο υπηρετεί και η HELMEPA με το κάθε Ετήσιο Επιμορφωτικό της Πρόγραμμα που αποτείνεται στους Έλληνες αξιωματικούς ΕΝ και στελέχη εταιρειών. Το Πρόγραμμα του 2016 προσφέρει τις εξής 4 διαφορετικές κατηγορίες διήμερων σεμιναρίων που κάθε ένα επαναλαμβάνεται 6 φορές στη διάρκεια του έτους και περιλαμβάνει τα θέματα που αναλύονται στις επόμενες σελίδες:

- Α. Ασφάλεια Ναυσιπλοΐας
- Β. Ασφάλεια Εργασιών στο Πλοίο
- Γ. Περιβαλλοντικές Απαιτήσεις για Συμμόρφωση με PSC
- Δ. Marine Environmental Awareness (αναγνωρισμένο από την Κυπριακή
Ναυτιλιακή Αρχή)


eep logo