Μια βδομάδα «δικτύωση» για την τουριστική προώθηση της Κρήτης

travelmassive crete
Από 7 Μαΐου έως και τις 14 Μαΐου 2016 σε Χανιά, Ρέθυμνο , Ηράκλειο και Ιεράπετρα αντίστοιχα οργανώνεται Road Trip με στόχο την συμπλήρωση μιας ολόκληρης εβδομάδας γεμάτης εκδηλώσεις δικτύωσης για την προώθηση της Κρήτης ως προορισμού για όλο τον χρόνο. Συγκεκριμένα πρόκειται για το TravelMassive.com.
Ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Έτσι μια ομάδα με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΗ, Γ. Μπρα δημιούργησε το Chapter (Κεφάλαιο) Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος .Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπεύει να προωθήσει την Κρήτη σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

«Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’ αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete¨, σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση, ενώ εκφράζεται η ελπίδα οι επαγγελματίες του τουρισμού να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, συμμετέχοντας «μόνο με τον χρόνο τους και τη δημιουργική τους διάθεση»!

eep logo