Αυξάνονται τα σενάρια για Τζέραρντ στη Λίβερπουλ

gerard

«Ώρα Στίβι» στο μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας. Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου η Λίβερπουλ σχεδιάζει να υποδεχθεί τη Ρέιντζερς στο Ανφιλντ σε φιλικό προετοιμασίας, με τον αγαπημένο παίκτη των «Reds» να επιστρέφει στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι. Θα είναι η μόνη επιστροφή του όμως, ή μήπως τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας ευσταθούν; Τα μπετ δίνουν και παίρνουν όσο στο Λίβερπουλ υπάρχει αναβρασμός.

Μετά από μία ιδιαίτερη σεζόν, η περσινή πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Μάλιστα, αν δεν έκανε ένα τρομερό ντεμαράζ τους δύο τελευταίους μήνες, θα έμενε εκτός της προνομιούχου τετράδας με το χρηματικό έπαθλο της συμμετοχής στο επόμενο Champions League να είναι απαραίτητο για τα ταμεία του συλλόγου.

Παρότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τη Λίβερπουλ στο πρώτο πρωτάθλημα μετά από τριάντα χρόνια, η παραμονή του στην άκρη του πάγκου δεν είναι τόσο σίγουρη όσο πριν από ένα χρόνο. Αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίας, αλλά η πρόσληψη του Χάνσι Φλικ μετά το Euro είναι πλέον γεγονός.

Από τη στιγμή μάλιστα που οι μεγαλύτεροι σύλλογοι είναι «κλεισμένοι» όσον αφορά τον προπονητή τους, φαντάζει δεδομένη η παρουσία του Κλοπ και την επόμενη σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ. Οι στοιχηματικές εταιρείες πάντως έχουν ήδη δημιουργήσει μία λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του με τον Στίβεν Τζέραρντ να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για το μεγάλο «βήμα» στην καριέρα του μετά τις επιτυχίες του στη Ρέιντζερς.

Πλην του πάλαι ποτέ κάπτεν του συλλόγου, οι περισσότεροι υποψήφιοι σχετίζονται με τη Λίβερπουλ, είτε στο παρόν είτε στο παρελθόν. Ο νυν βοηθός του Γερμανού Πεπ Λάιντερς, ο πρώην παίκτης Τσάμπι Αλόνσο, ο πρώην συνεργάτης του Κλοπ Ζέλικο Μπούβατς καθώς και οι Ράφα Μπενίτεθ και Μπρένταν Ρότζερς που έχουν βρεθεί παλαιότερα στον πάγκο των «Reds».

Ντιέγκο Σιμεόνε, Ντιντιέ Ντεσάμπ, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Ζινεντίν Ζιντάν και Μαρσέλο Μπιέλσα είναι οι τεχνικοί που συμπληρώνουν τη λίστα των πιθανών αντικαταστατών, με τον αγαπημένο Γιούργκεν πάντως των οπαδών να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα που έχει εκατομμύρια φίλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

eep logo