ΟΛΠ: Πολιτιστική εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό

olp prosklish

Έκθεση ζωγραφικής και συναυλία – Τα έσοδα θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά

 

Η ΟΛΠ Α.Ε. φιλοξενεί πολιτιστική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτιρίου Διοίκησης, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
-Έκθεση ζωγραφικής του γνωστού Πειραιώτη ζωγράφου Γεωργίου Πηρούνια (ώρες: 12:00 - 22:30). Τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά και στο Κέντρο για Ενήλικες με Νοητική Υστέρηση Π.Ε.Κ./ΑμεΑ.
-Συναυλία του μουσικού σχήματος Altera Musa που θα παρουσιάσει τα έργα της συνθέτριας Αθηνάς Παυλάκη - Πηρούνια (ώρα: 19:00).

Σημειώνεται ότι η ΟΛΠ Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη σημασία στην κοινωνική συνεισφορά, όπως αποδεικνύεται και εκφράζεται με τις διαχρονικές προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τόσο της Διοίκησης όσο και των εργαζομένων της.
Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει οικονομικά το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς χρηματοδοτώντας τα καθημερινά συσσίτια αγάπης για δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και ενισχύει το έργο ποικίλων κοινωνικών δομών που λειτουργούν στους όμορους δήμους (ορφανοτροφεία, ειδικά σχολεία, κέντρα υποστήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες). Επίσης ενισχύει οικονομικά τη λειτουργία πολλών ιστορικών αθλητικών σωματείων του Πειραιά και των γειτονικών Δήμων καθώς και το έργο σημαντικών πολιτιστικών φορέων (π.χ. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά). Σημειώνεται ακόμα ότι η COSCO SHIPPING μέσω του ιδρύματος COSCO SHIPPING CHARITY FOUNDATION είναι Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.
Τέλος, η ΟΛΠ Α.Ε. προσφέρει τη δυνατότητα εκπαιδευτικών επισκέψεων και ξεναγήσεων στις εγκαταστάσεις του λιμένος. Κάθε χρόνο τα στελέχη της Εταιρείας, φιλοξενούν και ενημερώνουν εκατοντάδες μαθητές και σπουδαστές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

eep logo