Μια φωτογραφία, μια έκπληξη!

kentro ygeia keratsiniou egkainia

Την περασμένη Τετάρτη, ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενοι την κατά την άποψή τους καθυστερημένη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου, αλλά την στελέχωση του με μεταφορά εργαζομένων από γειτονικά Κέντρα Υγείας, όπως υποστήριξαν, δεν προσήλθαν στην τελετή.
Δικαίωμα τους- κι ας διεκδικούν την «πατρότητα» του Κέντρου.

Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα όμως ότι με την «γραμμή» αυτή δεν συμφώνησε ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης (δεξιά), ο οποίος φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον Περιφερειάρχη Γ.Πατούλη και τις Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νήσων Στ.Αντωνάκου και Β.Μπόγρη έξω από το ΚΥΤ!

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Portnet, ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Γ. Λαγουδάκης εξήγησε ότι ως δήμαρχος παρακείμενου Δήμου έπρεπε να παραβρεθεί στην εκδήλωση για την λειτουργία ενός σημαντικού χώρου για την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Είναι από τις περιπτώσεις που η Αυτοδιοίκηση στέκεται πάνω από μικροκομματικές αντιπαράθεση και αξίζουν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Περάματος για την επιλογή του. Όπως και για την συμμετοχή του την επόμενη σε σύσκεψη με την συμμετοχή και της υπ. Παιδείας για το Πρότυπο ΕΠΑΛ που θα λειτουργήσει στον δήμο του κι αποτέλεσε σημείο «τριβής» με την αντιπολίτευση.

ΥΓ.
Στο περιθώριο όλων των παραπάνω υπάρχει κι ένα παρασκήνιο, για το πότε αποφασίστηκε να παραχωρηθεί από τον ΟΛΠ ο χώρος όπου δημιουργήθηκε το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου. Αλλά για αυτό προσεχώς με ...ντοκουμέντα!

eep logo