Πολάκης στο λιμάνι!

polakis pavlos

Πιθανόν να διαβάσατε στο Portnet ότι το βράδυ της Τρίτης θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά ο Παύλος Πολάκης.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο γεγονός ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κι οι κλαδικές Δικηγόρων και Εμποροϋπαλλήλων, που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση επέλεξαν να πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα την διαφθορά, την διαφάνεια και την δικαιοσύνη οπότε ως αναπληρωτής τομεάρχης διαφάνειας είναι ομιλητής ο «αψύς κρητικός» (μαζί με τον τομεάρχη δικαιοσύνης Θ. Ξανθόπουλο). Και μάλιστα αυτήν την περίοδο που ο Π. Πολάκης πρωταγωνιστεί με πολλούς τρόπους (αρνητικά) στην επικαιρότητα και στην εσωκομματική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα άλλωστε η Μαρία Ρεπούση, μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά αρθρογράφησε εναντίον του με αφορμή το περίφημο «τσίγκινο σωβρακάκι».

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, ο Παύλος Πολάκης διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Πειραιά, αφού χειρουργεί σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της πόλης, συχνάζει σε καφέ κι εστιατόρια στο λιμάνι, ενώ και την ειδικότητα του ως γιατρός την έκανε στο Κρατικό της Νίκαιας. Ενώ δεν πρέπει να υποτιμάμαι ότι πρόσφατα είχε «απειλήσει» τον Δημήτρη Μαρκόπουλο της ΝΔ ότι θα κατέβει υποψήφιος στην Β’ Πειραιά. Λέτε;