Όταν ο υπουργός εξαίρει τον ρόλο του Λιμενικού!

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η άτυπη - εορταστική συνάντηση του υπ. Ναυτιλίας Χρ. Στυλιανίδη με τους ναυτιλιακούς συντάκτες το μεσημέρι της Τρίτης (αναλυτικότερα ρεπορτάζ προσεχώς).

Στο τέλος όμως ο υπουργός θυμήθηκε μια ιστορία από την εποχή που σπούδαζε στις ΗΠΑ όταν σε ένα αεροπλάνο που βρισκόταν επιβιβάστηκαν τρεις πυροσβέστες και οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, τιμώντας έτσι τον ρόλο τους.
"Έτσι θα ήθελα κι εγώ να τυγχάνουν ανάλογης αναγνώρισης άνθρωποι όπως οι λιμενικοί κι οι πυροσβέστες που δίνουν καθημερινά στο πεδίο σκληρή μάχη υπέρ των πολιτών", είπε ο Χρ. Στυλιανίδης.
Και στη συνέχεια ζήτησε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους να γράψουν ότι θέλουν για τα θέματα για τα οποία τους είχε ενημερώσει, αλλά να γράψουν κι ένα "καλό λόγο" για τους λιμενικούς.

Εμείς, μέρες που είναι, του κάνουμε μεν την "χάρη" (όχι ότι περιμέναμε την ...παρότρυνση του), αλλά θυμίζουμε ότι καλή μεν είναι η ηθική αναγνώριση, αλλά απαιτείται και η υλική ενίσχυση αυτών ακριβώς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην υπηρεσία των πολιτών.

ΥΓ. Στην φωτογραφία του Portnet ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης με τον αρχηγό του Λιμενικού Γιώργο Αλεξανδράκη και πίσω τους ο αρχηγός του Επιτελικού του Γραφείου, ταξίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός.

 

eep logo