Γ. Μώραλης: Ας συνεχίσει ο Τριανταφυλλόπουλος και θα πάμε στο 80%

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ο Γιάννης Μώραλης αναφορικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο- πλέον όχι μόνο με δημοσιεύματα, αλλά και με δηλώσεις του ίδιου του εκδότη.

Ο δήμαρχος Πειραιά, σημειώνει πως δεν θεωρεί υποτιμητικό τον όρο "υπάλληλος" που χρησιμοποιεί για να τον " μειώσει" ο γνωστός " Ζούγκλας". Εξηγεί δε ότι αποτελεί τιμή του ότι εργάστηκε τίμια και αποτελεσματικά για οποιονδήποτε εργοδότη στην καριέρα του. Κάτι που ισχύει και από το 2014 όταν εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος και πλέον μόνος του εργοδότης είναι ο λαός του Πειραιά, ο οποίος τον "ανταμείβει" κάθε φορά με μεγαλύτερο ποσοστό. Από το 33% του 2014 στο 46% το 2019 και πλέον στο 70% το 2023.

Και με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Μώραλης καταλήγει ζητώντας από τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο να συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπο του, υπολογίζοντας ότι έτσι στις επόμενες εκλογές μπορεί ο συνδυασμός του "Πειραιάς Νικητής" να φτάσει το 80%!

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Μώραλη στην καλή εφημερίδα έχει ως εξής:

«Θα ήμουν κουτός να απαντήσω σοβαρά στον γνωστό στο πανελλήνιο για την εγκυρότητά του, Μάκη Τριανταφυλοπουλο . Και θα ήμουν κουτός γιατί κάθε αναφορά του προς στο πρόσωπο μου, ασχέτως αν στο σύνολο τους είναι απολύτως ψευδείς και προφανέστατα φαντασιακές και το γνωρίζει, μου κάνει καλό και τον ευχαριστώ για αυτό.

Ας συνεχίσει έτσι και ο Πειραιάς – Νικητής θα φτάσει στις επόμενες εκλογές από το 70% του 2023 στο 80%.

Όσο για το κόμπλεξ του που είναι προφανές ώστε να επαναλαμβάνει την λέξη υπάλληλος με υποτιμητική έννοια, τον διευκολύνω .

Ήταν τιμή μου που υπήρξα υπάλληλος στην ζωή μου γιατί οπουδήποτε και αν εργάστηκα και για οποιοδήποτε εργοδότη, έκανα τη δουλειά μου έντιμα, σοβαρά και αποτελεσματικά .

Έτσι συνεχίζω και τα τελευταία δέκα χρόνια που “εργοδότες” μου και μοναδικοί κριτές μου είναι οι πολίτες του Πειραιά .

Για όλα τα υπόλοιπα, είναι νομίζω γνωστό ότι αποκούμπι κάθε πολίτη, όταν φυσικά το κρίνει , ήταν και θα είναι η Δικαιοσύνη.»

 

 

eep logo