Η Ναυτιλία ξέρει τι ψηφίζει!

xiradakis dhmosiografoi

Κατά τη διάρκεια του Gala «Maritime Hellas» που οργάνωσε το ΕΒΕΠ για να προωθήσει το Ελληνικό Ναυτιλιακό Cluster στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2019», ο εικονιζόμενος Γιώργος Ξηραδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, έκανε μια σύντομη παρέμβαση.

Είχαν προηγηθεί ομιλίες και χαιρετισμοί των Βασίλη Κορκίδη, Θόδωρου Βενιάμη, Γιώργου Πατέρα, του Πρύτανη του ΠαΠει Άγγελου Κότιου και του Κοσμήτορα Κώστα Χλωμούδη και του Προέδρου της ΡΑΛ Ιάσωνα Αγγελόπουλου.

Στο ενδιάμεσο, ο γνωστός Σύμβουλος Ναυτιλιακής Τραπεζικής, έκανε ένα πέρασμα από το τραπέζι των προσκεκλημένων ναυτιλιακών συντακτών.

Με ξεχωριστά επικοινωνιακά χαρίσματα ο ίδιος και στενή συνεργασία εδώ και δυο δεκαετίες με τους δημοσιογράφους του ναυτιλιακού ρεπορτάζ, ο Γιώργος Ξηραδάκης έγινε δεκτός με χαρά από τους δημοσιογράφους – εδώ ο φακός του Portnet τον «πιάνει» με τον Μηνά Τσαμόπουλο, τον Αντώνη Τσιμπλάκη και τον Γιάννη Λαζάρου. Για να ακουστεί ως σύνθημα από μη εικονιζόμενο ναυτιλιακό δημοσιογράφο ότι «η Ναυτιλία ξέρει τι ψηφίζει»!

eep logo