Σαρακοστιανά κεράσματα στο ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί

gefseis sarakostis

Στο Ελληνικό Παντοπωλείο ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί στην καρδιά της παραδοσιακής αγοράς τροφίμων του Πειραιά με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα, έχουν προγραμματιστεί καθημερινές γευσιγνωσίες και κεράσματα

εκλεκτών σαρακοστιανών εδεσμάτων & αποσταγμάτων.

Πιο συγκεκριμένα: την Παρασκευή 11/3 περαστικοί από την αγορά και πελάτες του καταστήματος δοκίμασαν τα εξαιρετικά χειροποίητα προϊόντα ΑΠ’ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΑΣ από την Τήνο (όπως αγκινάρα σκορδαλιά, φάβα με κάπαρη, μελιτζανοσαλάτα με λιαστή ντομάτα, το ορεκτικό της Κατερίνας, παξιμαδάκια κα) συνοδεία του εξαιρετικού τσίπουρου ΚΑΡΔΑΣΗ από τον Τύρναβο.
Ενώ το Σάββατο 12/3 τα βραβευμένα εκλεκτά εδέσματα της DOLOPIA από τον Δομοκό (όπως αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα με καπνιστό τσάϊ, κριθαράκι θαλασσινών, κριθαράκι με μελάνι σουπιάς κα), θα προσφερθούν συνοδεία του παραδοσιακού ούζου, τσίπουρου και λικέρ από την ποτοποιία ΓΑΤΣΙΟΥ από την Ήπειρο.

Τόσο την Κυριακή όσο και την Καθαρά Δευτέρα θα συνεχιστούν οι γευσιγνωσίες σαρακοστιανών εδεσμάτων και αποσταγμάτων.

Στο κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί θα βρείτε εκτός από μοναδικά σαρακοστιανά εδέσματα από όλη την Ελλάδα σε προσιτές τιμές για ένα παραδοσιακό και πεντανόστιμο γιορτινό τραπέζι, εξαιρετικής ποιότητας τρόφιμα από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται 11:00-14:00 στο κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί. Το κατάστημα τις καθημερινές έχει συνεχές ωράριο λειτουργίας, ενώ την Κυριακή 13/4 και την Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοικτό από τις 08:00 έως 14:00.(Το κατάστημα βρίσκεται Γούναρη 10, 2104176282).

Η είσοδος είναι ελεύθερη