Αντίο, Βασίλη…

moralis tokakis

Η φωτογραφία του Portnet είναι την Παρασκευή το βράδυ, 26 Μαΐου του 2019! Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των τελευταίων δημοτικών εκλογών. Τα χαμόγελα του Βασίλη Τοκάκη και του Γιάννη Μώραλη καταδεικνύουν την πίστη στον θρίαμβο που έρχεται, όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκε 48 ώρες αργότερα.

Είναι βέβαιον ότι όσοι γνώρισαν, συνεργάστηκαν, οικοδόμησαν δεσμούς φιλίας με τον Βασίλη Τοκάκη, σύμβουλο επικοινωνίας του Γ. Μώραλη, θα ήθελαν να μπορούσε να είχε παγώσει ο χρόνος. Και το χαμόγελο να ήταν πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του. Δυστυχώς λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2019 ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, εγχειρίστηκε λίγες μέρες μετά, πάλεψε γενναία, πρόλαβε να γράψει ένα βιβλίο το «Άνοιξη ψυχής», που περιγράφει την περιπέτεια την δική του και των καρκινοπαθών γενικότερα κι αντιμετώπισε με τόλμη την πραγματικότητα που αντιμετώπιζε τόσους μήνες.
Χθες έχασε την μάχη…
Καλό ταξίδι, Βασίλη.

Η σκέψη όλων μας στο Portnet, που είχαμε την χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί του τόσα χρόνια είναι πλέον κοντά στην οικογένεια σου.

eep logo