Οι παλιές αγάπες πάνε στον...Πειραιά!

notis skourletis

Στην Πολυδεύκους, στην περιοχή του Παπαστράτουm εδώ και καιρό το Paleo, ένα ξεχωριστό εστιατόριο με "ψαγμένες" γεύσεις και μια εντυπωσιακή λίστα καλών κρασιών αποτελεί μια ενδιαφέρουσα όσο κι εναλλακτική επιλογή. Ανάμεσα στα μηχανουργεία και τις αποθήκες της περιοχής το Paleo, δημιουργία του καταξιωμένου στην Αθήνα Γ. Καυμενάκη, αλλά Κορυδαλλιλωτη/Πειραιώτη στην καταγωγή αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για το Λεκανοπέδιο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους βρέθηκαν εκεί τις προάλλες ο Πάνος Σκουρλέτης με την παρέα του κι ο Νότης Ανανιάδης με την δική του. Το κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας του κόμματος, αλλά και υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πειραιώτη πολιτικό συντάκτη. Κι οι δυο τους φωτογραφήθηκαν ευχαρίστως για το Portnet, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πολιτικός θα δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι τους δύο τους συνδέουν - παρά την πολιτική διαφοροποίηση τους μετά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- η κοινή πολιτική καταγωγή από τον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς. Αλλά και ο Πειραιάς. Αφού ο μεν Νότης είναι γνωστός Πειραιώτης, ο δε Πάνος σπούδασε στην τότε Βιομηχανική Πειραιά και με κάθε ευκαιρία κατεβαίνει στο λιμάνι.

eep logo